Trwa ładowanie, proszę czekać...
Szukaj na forach
w topiku o monitorach padlo pytanie - co tam macie? chodzilo oczywiscie o sprzet djski/producencki wiec stad ten temat..
uchylmy rąbka tajemnicy i pokazmy jakimi zabawkami sie na codzien (lub sporadyczniej) bawimy : )
u mnie przed przeprowadzką do sopotu wygladało to tak:

po tuningu:

lub czasami tak:

a wczesniej tak:

: )
uchylmy rąbka tajemnicy i pokazmy jakimi zabawkami sie na codzien (lub sporadyczniej) bawimy : )
u mnie przed przeprowadzką do sopotu wygladało to tak:

po tuningu:

lub czasami tak:

a wczesniej tak:

: )
z kilku miejsc - to tu to tam: (akurat mam przerwe w nauce i trafiłam tu prez przypadek:)

w sumie caly czas sie zmienia u mnie i procz sprzetów elektronicznych , bawie sie tez instrumentami dubowymi - nie ma na fotach ( didgeridoo, bebenki, karimba, marakasy, drumla, pierdolniki)
no i obecnie pracuje nad powstaniem kolejngo kącika - video artu :]
chetnie tez zobacze co inni mają, a nóz sie czyms zafascynuje :)
pzdr m/

w sumie caly czas sie zmienia u mnie i procz sprzetów elektronicznych , bawie sie tez instrumentami dubowymi - nie ma na fotach ( didgeridoo, bebenki, karimba, marakasy, drumla, pierdolniki)
no i obecnie pracuje nad powstaniem kolejngo kącika - video artu :]
chetnie tez zobacze co inni mają, a nóz sie czyms zafascynuje :)
pzdr m/
To moje zabaweczki :)

a jak już nie chce mi sie grac, wtedy tak lubie sie pobawic:

Pozostałości po mojej kolekcji. Zostały same perełki, które niestety przeszły juz do archiwum, ale sa bezcenne i zatrzymam je na zawsze :)

(deki w kartonach, nie che mi sie juz wyciagac)
: )))

a jak już nie chce mi sie grac, wtedy tak lubie sie pobawic:

Pozostałości po mojej kolekcji. Zostały same perełki, które niestety przeszły juz do archiwum, ale sa bezcenne i zatrzymam je na zawsze :)

(deki w kartonach, nie che mi sie juz wyciagac)
: )))
Marcin... w jakich ty czasach zyjesz? ;] - witaj w matrixie ;]
z serii madzialee poleca :D...
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/68/l_dcb59a2e5cc8443cb2d669f0b3443edb.jpg
wczoraj nabylam nanopada z "nanoseries korga" - male, tanie, wielofunkcyjne kontrolery które wszedzie łatwo zabrac , zasilane przez usb.
z serii madzialee poleca :D...
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/68/l_dcb59a2e5cc8443cb2d669f0b3443edb.jpg
wczoraj nabylam nanopada z "nanoseries korga" - male, tanie, wielofunkcyjne kontrolery które wszedzie łatwo zabrac , zasilane przez usb.
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.