Trwa ładowanie, proszę czekać...
Szukaj na forach
Stanąłem przed wyborem monitorów do mojego skromnego domowego studia :) Na razie rozważam zakup modelu ALESIS M1 Active MK2. Podobno sprawują się bardo dobrze. Jednak wolę się lepiej zorientować, posłuchać różnych opinii osób kumatych w temacie i wtedy dokonać ostatecznego wyboru. Być może ktoś z Was miał okazję słyszeć jak grają te Alesisy? Co jeszcze moglibyście mi polecić? Z góry dzięki za sugestie.
Ja osobiscie korzystam z wharfedale diamont 8.1 i nie narzekam. Jako odsłuch ogolny sprawuje sie dobrze a cenowo tez niezabija wiec stosunek jakosci do ceny jest chyba jak najbardziej ok. No i niezapomnij o dobrym wzmocnieniu, bo bez tego ni dy rydy. Podziel sie opinią jesli juz cos kupisz na jaki zestaw postawiles. Powodzenia.
krk to hifi.. chcesz liniowy monitor do realizacji to -> aps aeon..
wadliwe modele behringerow? jakis model konkretnie? bo behringer wypuscil sporo modeli roznych sprzetow przeznaczonych do roznych rzeczy..
a jesli chodzi o wadliwe sztuki to takie sie wymienia na nie wadliwe wiec w czym problem..
wadliwe modele behringerow? jakis model konkretnie? bo behringer wypuscil sporo modeli roznych sprzetow przeznaczonych do roznych rzeczy..
a jesli chodzi o wadliwe sztuki to takie sie wymienia na nie wadliwe wiec w czym problem..
Behringer Truth B2031A....i model nizej...wiesz nie chcialoby mi sie odsylac monitorw i bawidz sie w gwarancje...
Beh rodukuje wiele sprzetow za dobra kase tylko na jak dlugo jest ten sprzet wytrzyma???Mialem okazje posluchac tych
monitorow i byłem bardzo zadowolony
Beh rodukuje wiele sprzetow za dobra kase tylko na jak dlugo jest ten sprzet wytrzyma???Mialem okazje posluchac tych
monitorow i byłem bardzo zadowolony
to ze sie zdazylo kilka sztuk wadliwych nie przesądza o awaryjnosci tych dzialajacych..
myslisz ze adamy, fostexy, samsony, genelecki czy polecane przez Ciebie krk nie zdazaly sie wysylki na serwis?
to jest urzadzenie jak kazde inne.. salonowe samochody za miliony czy tanie autka tez sie psuja.. zadna nowosc..
myslisz ze adamy, fostexy, samsony, genelecki czy polecane przez Ciebie krk nie zdazaly sie wysylki na serwis?
to jest urzadzenie jak kazde inne.. salonowe samochody za miliony czy tanie autka tez sie psuja.. zadna nowosc..
Dostepne sa juz nowe monitory Behringera, chyba te lykne jednak :)
http://dj-sklep.pl/p/pl/1493/behringer+truth+b+3031+a+aktywne-+para.html
http://dj-sklep.pl/p/pl/1493/behringer+truth+b+3031+a+aktywne-+para.html
Witam!
Zajmuję się profesjonalną budową monitorów studyjnych jak i systemów estradowych, począwszy od przetworników tj kolumien głośnikowych jak i też wzmacniaczy audio.
Firmy na jakich się opieram jeśli chodzi o home audio to: visaton, peerless, vifa etc...
Jeśli chodzi o kwestię wzmacniaczy to stosowane w moich konstrukcjach są klasy A jak i AB.
Całe wykonanie jest przeprowadzane przez zakład wykonawczy, np kolumny są lakierowane, fornirowane, lub też inne wykończenia.
Konstrukcję są zazwyczaj oparte o własne doświadczenia jak i też na życzenie są liczone nowe skrzynie tj nowy system.
W razie jakich kolwiek pytań, proszę o kontakt na maila tj krzema86 @ o2.pl lub gg: 827602
Jestem otwarty na wszelkie oferty.
W przypadku monitorów do 1500zł, można wykorzystać najlepsze przetworniki jak też konstrukcje wzmacniaczy w najlepszym stosunku jakości dźwięku do ceny.
Pozdrawiam
Krzema
Zajmuję się profesjonalną budową monitorów studyjnych jak i systemów estradowych, począwszy od przetworników tj kolumien głośnikowych jak i też wzmacniaczy audio.
Firmy na jakich się opieram jeśli chodzi o home audio to: visaton, peerless, vifa etc...
Jeśli chodzi o kwestię wzmacniaczy to stosowane w moich konstrukcjach są klasy A jak i AB.
Całe wykonanie jest przeprowadzane przez zakład wykonawczy, np kolumny są lakierowane, fornirowane, lub też inne wykończenia.
Konstrukcję są zazwyczaj oparte o własne doświadczenia jak i też na życzenie są liczone nowe skrzynie tj nowy system.
W razie jakich kolwiek pytań, proszę o kontakt na maila tj krzema86 @ o2.pl lub gg: 827602
Jestem otwarty na wszelkie oferty.
W przypadku monitorów do 1500zł, można wykorzystać najlepsze przetworniki jak też konstrukcje wzmacniaczy w najlepszym stosunku jakości dźwięku do ceny.
Pozdrawiam
Krzema
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.