Trwa ładowanie, proszę czekać...
Szukaj na forach
czy ISTNIEJE wogole jakis klub w ktorym graja hs albo hc??? ... na pomorzu oczywiscie, co myslicie o tym zeby np. sfin zorganizowal taki jednorazowy "event" ? chociaz tak dla sprawdzenia czy ta muza kogos kreci.. nie wazne ile opsob przyjdzie ale chociaz raZ NIE MUSIALBYM JECHAN NA DRUGI KONIEC POLSKI ALBO ZA GRANICE ZEBY SIE DOBRZE WYBAWIC
advenczer napisał:
z hs jeszcze wogóle się nie spotkałem na pomorzu, ale za to co jakiś czas grany jest hc w fortecznej i csg :)
no ostatnio w sfinie 26 czerwca była fajna impreza z hc :)
oczywiście jestem jak najbardziej za, ale niestety nie ode mnie to zależne...
z hs jeszcze wogóle się nie spotkałem na pomorzu, ale za to co jakiś czas grany jest hc w fortecznej i csg :)
no ostatnio w sfinie 26 czerwca była fajna impreza z hc :)
oczywiście jestem jak najbardziej za, ale niestety nie ode mnie to zależne...
Sluchajcie, fanatykow hardstylu i hardcoru na polnocy jest sporo porownujac do kilku lat wstecz. To prawda ze niektorzy nie wiedza co to za gatunki, a jak slysza nazwe to nie chca slyszec nic wiecej. Najwiecej imprez tego typu - regularnych, tak jak u nas house czy dnb jest na poludniu polski. Wiekszosc ludzi nie ma takiej mozliwosci aby tam sie wybrac nie mowie juz nic o wyjazdach za granice. Dobrze by bylo aby co niektorzy sie obudzili. Mozna by bylo zorganizowac lub dazyc do organizacji tego typu imprez na polnocy. Chociaz jedna na poczatek jak autor tematu wspomnial aby sprawdzic jak spoleczenstwo to przyjmie. Ja jestem na etapie dazenia wlasnie do tego celu aby ludzie poznali co traca. Jesli znacie jakies kluby na pomozu ktore bylyby chetne na nowe doswiadczenia to piszcie. Ew gdzie juz cos sie dzieje. Zapraszam maniakow w/w gatunkow na 4um "hardstyle" z polska koncowka :P
Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.